Urmărește emisiunea live


Dana Rogoz, copleșită de pregătirile pentru Sărbători: Timpul petrecut împreună cu cei dragi e tot ce îmi doresc de Crăciun

Sursa foto: Facebook Dana Rogoz
Sursa foto: Facebook Dana Rogoz

Dana Rogoz a mărturisit că se simte copleșită de pregătirile pentru Sărbători, fiind în urmă cu treburile.

“Mi s-a întâmplat de multe ori să am senzaţia că Vlad e mai matur decat mine, în anumite situaţii. Avea vreo 3 ani jumate când, într-o conversaţie cu el despre mama mea, în care eu îi povesteam ce cred că ar trebui să faca ea pe viitor, el mi-a spus, căutandu-şi cuvintele, că "ea e mama ta, nu tu eşti mama ei".

Iar mai tarziu, m-a întrebat dacă eu o să mai am un bebe în burtă, iar eu, evitând un răspuns ferm, l-am întrebat "Dar tu ai vrea?", iar el mi-a raspuns cu calm "Eu te-am întrebat pe tine, mamă" . A înţeles de multe ori mai bine lucrurile decat mine şi mi-a pus, cu maxima sinceritate, oglinda în faţă. Intotdeauna m-a suprins că e mai mare decât cred eu de fapt. Şi istoria se repetă cu Lia acum, care deja înţelege mai mult decat credem noi că ar putea să o facă un copil de vârsta ei.

E ciudat cum noi, părintii, pare ca suntem cu un pas în urma lor, ca ne lasam mereu surprinşi, când ei înţeleg toate schemele noastre, toată stradania noastra de a-i feri, de a-i proteja, înţeleg când le ascundem ceva, înţeleg relaţiile pe care le avem cu cei din jurul nostru. Puii ăştia doi, pe care îi vedeţi în braţele mele, mă surprind în fiecare zi", a spus Dana Rogoz potrivit okmagazine.ro.

"Mă simt copleşită"

"Sunt în urmă cu toate pregatirile pentru sărbători. Nici nu ştiu de unde să încep. Mă simt copleşită. Apoi mă gândesc că tot ce contează de fapt de Craciun este să fii împreuna cu cei dragi şi să petreci alaturi de ei cât mai multe momente frumoase. Atât. (...) Aşa că, dacă simţiţi la fel ca mine acum, că nu aveţi nimic gata pentru sărbători, că nu aţi cumpărat încă toate cadourile, că încă nu aţi împodobit bradul, ca încă nu aţi montat căsuţa de turtă dulce cu copiii, aşa cum le-aţi promis,........că sunteţi în urmă cu toate, cel mai bine faceţi o pauză pentru a le citi celor mici o poveste.

S-ar putea ca acest moment petrecut alaturi de ei să vă dea toată bucuria şi energia de care aveţi nevoie, pentru a face în continuare acele lucruri care chiar au valoare, care dau sens acestei sărbători. Timpul petrecut împreună cu cei dragi e tot ce îmi doresc de Crăciun. Iar anul acesta, spre deosebire de anul trecut când am petrecut singuri sărbătorile, vom avea familia şi prietenii apropiati la masa de Crăciun. Practic, reluăm tradiţia de dinainte de pandemie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel