Dana Nălbaru, replică vehementă pentru cei care o critică

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au retras definitiv fiica de la școală și au ales un model de educație care se face acasă, modern în alte țări. 

Pentru că în România acest model de educație este foarte puțin ulitizat, alegerea Danei Nălbaru a fost criticată sau contestată. 

Ea a răspuns tuturor celor care au considerat să-și dea cu părerea despre decizia luată cu privire la educația fiicei sale. 

”Sunt oameni carora, orice le-ai spune sau le-ai face, vor fi mereu nemultumiti. Sunt oameni care se hranesc cu nefericirea altora, oameni care nu stiu sa faca altceva decat sa se uite peste gardul vecinului sau care nu se pot bucura niciodata pentru reusita unuia pe care il numesc prieten. Mie imi pare rau pentru acest gen de oameni... sa fii incapabil sa nasti bucurie in cei din jurul tau cred ca e ceva foarte trist. Sa nu te priveasca cineva in ochi si sa iti spuna multumesc pentru ca i-ai facut un bine mi se pare un fapt de-a dreptul nefericit. Ce fel de om trebuie sa fii sa te bucuri cand cineva sufera si nu cand cineva are parte de ceva bun?... Stiu multi astfel de oameni, pe unii i-am cunoscut personal, din pacate. Ii priveam cum zambesc cu masca lor plina de superioritate si ma-ntrebam ce suferinta o duce inca in suflet omul respectiv.

Nu am mari realizari, nu am inventat leacul pentru cancer, nu m-am aruncat sa salvez vieti in mijlocul focului, nu fac operatii pe inima sau creier si nici nu mi-am vandut tot ce am ca sa pun umarul pentru salvarea unor copii in Africa.... Aceia sunt oameni cu adevarat mari. Aceia care schimba vieti. Eu n-am realizari mari in plan profesional. Am realizari modeste, intr-o tara modesta. Privesc adevarul in fata, nu ma mint! Cele mai mari "realizari" ale mele sunt copiii mei. Imi vad de treaba mea, incerc sa raman in centrul meu si sa las o urma de bine dupa mine. Ceea ce cred ca toti ar trebui sa facem!”, a scris Dana Nălbaru pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel