Dana Nălbaru, probleme în Irlanda. Dragoș Bucur: A fost un coșmar pentru ea

Sursa foto: Instagram Dana Nălbaru
Sursa foto: Instagram Dana Nălbaru

Actorul Dragoș Bucur a vorbit despre problema cu care s-a confruntat Dana Nălbaru, soția sa, în perioada în care au stat în Irlanda.

"Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo", a spus Dragoș Bucur pentru viva.ro. Însă nu ar refuza opțiunea Danemarca, după cum chiar acesta spune: "Există o relaxare a danezilor pe care am văzut-o în puține locuri și asta ne-a plăcut foarte mult amândurora. Și, în plus, sunt campinguri cu niște condiții extraordinare la fiecare câteva zeci de kilometri, iar asta contează!".

"Sunt oameni pe care îi detest"

Cât despre România, actorul nu a vrut sa intre în detalii privind lucrurile care îl nemulțumesc.

"Aș avea foarte multe de vorbit, dar așa cum am mai spus, prefer să păstrez subiectele acestea pentru discuțiile față în față cu prietenii. Sunt multe lucruri care mă nemulțumesc, dar și multe care îmi plac, sunt oameni pe care îi detest, dar și mulți pe care îi admir și cu care aș sta ore întregi la discuții să învăț lucruri noi sau să ascult puncte de vedere diferite. Nu cred că un răspuns poate să cuprindă ceea ce cred eu despre ce ar trebui să fie altfel aici, pentru mine, pentru noi ca familie, și pentru noi toți", a spus Dragoș Bucur.

La începutul lui 2021, Dragoș Bucur a stârnit un val de reacții în mediul online, spunând că refuză să poarte mască și să se vaccineze împotriva COVID-19, deși a fost infectat în toamna anului 2020.

”În cazul in care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a scris actorul Dragoș Bucur pe Facebook. Mesajul său a strâns, în cinci ore, 3.300 de reacții, peste o mie de mesaje și aproape 300 de distribuiri, un mare succes pentru actorul care abia strânge câteva sute de reacții la o postare obișnuită. 

Jurnalistul Iulian Tănase i-a răspuns, ironic, ”Măcar a nimerit-o cu homeschooling-ul”, aluzie la momentul din 2016, când Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au dat fetița la homeschooling, un model nereglementat în România.  Un alt internaut i-a răspuns: ”aveam, dar acum, dacă tot ai zis...”. De asemenea, alții așteaptă, tot critic, ”like” de la companiile a căror imagine Dragoș Bucur este. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel