Dana Budeanu desființează România: "Țara în care toți ratații și ratatele"

Stilista Dana Budeanu continuă seria atacurilor la adresa bloggerilor din România. După ce a criticat-o dur pe fashionista Carmen Negoiță, Dana Budeanu îi desființează pe formatorii de opinie și îi critică dur pe românii care au încredere în ceea ce spun aceștia.

"Și țara în care toți ratații și ratatele au blog și ne învață pe bani ce să mâncăm, cu ce cremă să ne dăm, în general ne învață orice căcat, bonuri de masă sau la propriu o farfurie de mâncare!

Publicul de 1000 de ori mai educat și mai bine crescut din punct de vedere tot față de aceste nulități, halește orice li se spune, pentru că mirajul a ceea ce înseamnă azi în România formatorii de opinie, spală toate creierele!

Dragi bloghists și devoratori de astfel de căcături, credeți că de exemplu cineva care conducem să spunem o Dacie, vă poate recomanda un BMW? Atât!!!
Răspunsul la această întrebare este acela valabil la toate întrebările referitoare la orice altă categorie de produs sau serviciu!

Cum credeți că cineva care se vopsește acasă în chiuveta sau la salonul din colț, gratuit, că de aceea îl promovează, vă poate spune sincer și dezinteresat financiar, cum de exemplu să vă dați pe corp cu o cremă de 300 de euro? Cum? Păi suma pe care o primesc pentru a promova asemenea CREȘTINISM, nici nu ajunge la prețul cremei!

Ați înțeles?
Revin!", a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel