Dan Teodorescu (Taxi): Hotel FM a avut o prestaţie foarte bună la Eurovision, dar nu a avut noroc

dan-teodorescu
dan-teodorescu

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a declarat că prestaţia reprezentanţilor României în finala Eurovision 2011 a fost foarte bună, însă băieţii de la Hotel FM nu au avut noroc.

Trupa Taxi a reprezentat România la ediţia Eurovision din anul 2000. Piesa "The Moon", interpretată de Taxi, a plasat România pe locul 17 la respectiva ediţie a concursului.

Dan Teodorescu a spus că prestaţiile reprezentanţilor României şi Republicii Moldova în finala Eurovision 2011 au fost foarte bune, informează Mediafax.

"N-am avut noroc, e şi o chestiune de şansă", a spus Dan Teodorescu, referindu-se la faptul că trupa Hotel FM s-a situat pe poziţia 16-17, la egalitate cu Rusia, în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Düsseldorf Arena din Germania.

Pe de altă parte, cântăreţul Marcel Pavel a declarat că a văzut doar semifinalele Eurovision 2011, precizând că prestaţia trupei Hotel FM i s-a părut bună, iar interepretarea a fost corectă.

"Prestaţia reprezentanţilor României a fost ok, şi-au făcut foarte bine treaba, au avut o interpretare corectă, dar jurizarea e cumetria ţărilor vecine şi votul e politic. Nu mai cred prea mult în acest concurs. Eurovisionul este subiectiv în ceea ce priveşte votul", a spus Marcel Pavel. Şi el a reprezentat România la Eurovision, în 2002, împreună cu Monica Anghel, când au interpretat melodia "Tell me why", ocupând atunci locul 8 în competiţie.

Totodată, Marcel Pavel a spus că are numai cuvinte de laudă şi pentru reprezentanţii Republicii Moldova. "Au fost foarte atipici, dar în sensul pozitiv al cuvântului", a spus Marcel Pavel.

El a precizat şi faptul că nu i-a plăcut piesa "Running Scared", cu care reprezentanţii Azerbaidjan, Ell & Nikki, au câştigat Eurovision 2011.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel