Dan Negru, după ce Loredana Groza, Andreea Esca și alte vedete au mers la un eveniment cu un yoghin în Joia Patimilor: Dacă spui că mergi la biserică, ești retrograd. La guru e cool

Foto Facebook Dan Negru
Foto Facebook Dan Negru

Loredana Groza, Andreea Esca și alte vedete, alături de mii de bucureșteni, au mers, în Joia Patimilor nu la biserică, ci la o întâlnire cu un așa-numit guru yoghin.  Dan Negru a reacționat față de cei care cred că e ”cool” să participe la întâlniri cu yoghini, dar îi jignesc ca fiind retrograzi pe oamenii care merg la biserică.

"Un guru yoghin indian a adunat ieri mii de oameni in București.

Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută imi trimite in fiecare dimineața pe whatsap câte o mantară. Când i-am spus să incerce și cu "Tatăl Nostru" m-a privit cu mirare.

Eram retrograd. Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. "Alungă spiritele rele" mi-a explicat. Cand i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat. Ăștia suntem...

Cel mai greu e să rămâi tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva!", a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel