Dan Negru susține că botoșănenii s-au apucat să repare trotuarele, după o postare de-a lui. "Arătam gropile, a doua zi le-au astupat" - Foto în articol

Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru

Dan Negru susține că botoșănenii s-au apucat să repare trotuarele, după ce el făcuse o postare pe Facebook.

Dan Negru susține că botoșănenii s-au apucat să repare trotuarele, după ce el făcuse o postare pe Facebook în care arăta gropile din fața casei lui Mihai Eminescu.

VEZI ȘI: Dan Negru, revoltă după Oscar 2024: Dacă noi le aveam nu existau Al Pacino, Martin Scorsese sau De Niro. Erau bătrâni de azil

"Fac trotuarul! Săptămâna trecută arătam gropile din trotuarul din fața casei lui Eminescu. A doua zi le-au astupat. Botoșănenii mi-au trimis fotografii cu muncitorii care s-au apucat să le repare a doua zi după postare. Să-mi fac firmă de reparat trotuare? Sau să-i las pe ăia din politică să facă trotuarul", a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Reacțiile internauților

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară, postarea strângând peste 150 de comentarii în doar jumătate de oră de la publicare.

"Bună dimineața Felicitări ! În urma sesizărilor tale se mișcă ceva! Tu fă ce știi mai bine. Scoate la iveală neregulile", a scris o femeie.

"Oare de ce cineva trebuie să le sesizeze neregulile ca ei să-şi facă datoria?Poate se mobilizează o lună, două în campania electorală", a scris altcineva.

"În Botoșani nimeni nu-;i face treaba dacă niciun cetățean nu depune o reclamație. Nu se sesizează nimeni din oficiu", a comentat un alt internaut.

"La stația de metrou Universitate de aproape trei ani nu funcționează scările rulante. Ai noștri guvernanți nu circula cu metroul. Este bătaie de joc", a scris o altă persoană.

"Păi, dacă treburile se rezolvă așa, vă invităm lunar la Botoșani. Dăm de băut, de mâncat, și punem și la pachet. De curând, ne-a vizitat și prietenul dvs. Florin Piersic. L-au plimbat pe la Parcul Cornișa, l-au servit cu un whisky, iar la final Botoșani a primit doar cuvinte de laudă... Dumneavoastră i-ați luat prin surprindere! Șmecher", a comentat un alt internaut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel