Dan Negru, imaginile revoltei la câțiva pași de parada militară: "Totul e praf" - VIDEO

Vedeta Antena 1, Dan Negru, a ales să sărbătorească altfel Ziua Națională a României, dând o mare palmă autorităților române. 

Dan Negru a postat un mesaj acid de 1 decembrie, la adresa autorităților din țara noastră, care au lăsat în paragină casa celui care a avut un rol major în Unirea de la 1 decembrie.

Prezentatorul TV a publicat pe pagina sa de Facebook imagini filmate chiar de el la casa lui Ion C. Brătianu, aflată în paragină.

I-ați văzut zilele astea pe toți cu tricolorul în piept și cu numele lui Brătianu pe buze? Păi, hai să v-arăt atunci casa lui Brătianu din centrul Bucureștiului. E la câteva străzi distanță de locul unde se ține parada de 1 Decembrie. Brătianu, prim-ministrul Marii Uniri, a contribuit decisiv la Unirea de la 1 Decembrie și e considerat unul dintre cei mai importanți politicieni români din toate timpurile. Asta e casa lui din centrul Capitalei. Printre porumbei, șobolani și gunoaie. O ruină. Totul e praf. Decembrie 2019. Așa arată casa lui Brătianu. În rest... La mulți ani, România!", a spus Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel