Dan Negru, emisiune nouă. Ce le va aduce telespectatorilor

Dan Negru
Dan Negru

Dan Negru va prezenta o emisiune nouă, care va începe, în curând, la Antena 1.

Dan Negru va prezenta show-ul "Scena misterelor", în curând, la Antena 1. Emisiunea de divertisment va aduce în fața telespectatorilor cele mai iubite vedete ale momentului și măști spectaculoase, în spatele cărora se vor ascunde celebrități din toate domeniile. Pentru acest show, Dan Negru va avea alături un co-prezentator surpriză. Cine este acesta, telespectatorii Antenei 1 vor afla în curând.

La "Scena misterelor", două tabere formate din vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști. Miza este să strângă puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară. Măștile care vor apărea pe scenã ascund în spatele lor celebrități diverse, de la cântăreți la politicieni, actori, sportivi și vedete de televiziune. Cine sunt cele zece vedete care în fiecare ediție "Scena misterelor" vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla, în curând.

Cum se va desfășura emisiunea

Fiecare ediție "Scena misterelor" va aduce în fața publicului câte trei Tablouri, iar în fiecare dintre ele vor apărea două măști diferite. Fiecare tablou ar putea fi considerat o călătorie în timp căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvență dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat. Spectaculoasele măști în spatele cărora se vor ascunde celebritățile vor fi realizate de echipa de machiaj special coordonată de make-up artistul Andreea Rădulescu.

"Dacă prin anii 2000 deschideam drumul formatelor internaționale în televiziunea din România, acum vrem să arătăm că nici noi nu suntem mai prejos, iar "Scena Misterelor" e un bun exemplu de hit tv românesc. Deci, se poate!", spune Dan Negru, prezentatorul show-ului „Scena misterelor".

Vezi și: Negru, intervenție la Antena 3 după demascarea lui Gâdea: Încurcătura cea mai mare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel