Dan Negru, mesaj plin de dezgust: Au fost regizate, e o foame uriasă de bani!

Ema Apostu / 13 mai 2019 / 09:43 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dan Negru a transmis un mesaj pe Facebook, prin care și-a exprimat dezamăgirea și dezgustul.

„Rezultatele „întoarse" din Liga Campionilor sau Europa League sunt regizate de o foame uriașă de bani și trucate de jucatori și oficiali UEFA obișnuiți cu corupția. Messi sau Ronaldo au fraudat fiscul pentru câteva milioane de euro și mulți oficiali UEFA sau FIFA sunt urmăriți pentru fapte de corupție, adică oamenii sunt dispuși la escrocherii. Messi a primit condamnare pentru că a fraudat fiscul spaniol cu 4,1 milioane de euro. Deci, pare dispus... Meciurile trucate cu "come-back" amețitoare fac din fotbal competitorul Netflixului.

Trucarea unor meciuri și creșterea interesului pentru fotbal era singura șansă a UEFA sa readucă in fața televizoarelor publicul clasic de tv pe care l-a pierdut in ultimii ani. Și mai ales sa negocieze de pe poziții de forță vânzarea drepturilor de difuzare in online. Nimeni nu spune că Facebook a obținut drepturile de difuzare a meciurilor UEFA in mare parte din America Latină.

Asta după ce FB l-a angajat anul trecut pe Peter Hutton, bossul Eurosport. FB a ofertat in anii trecuti drepturile de difuzare pentru mari competiții sportive ale lumi cum ar fi NBA. Twitter are deja propriul contract cu MBL (liga americană de baseball). Hai ca se leagă... Fotbaliști talentați însă ușor coruptibili și oficiali UEFA urmariți pentru corupție au transformat fotbalul european in „Game of Thrones" cu „finaluri imprevizibile!" a scris Dan Negru pe Facebook.

Vezi și: Iulia Albu, atac la adresa Andreei Bălan: Tot prost îmbrăcată ești!


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82