Dan Chişu obligat să plătească. Manuela Hărăbor a câștigat dreptul de pensie alimentară pentru fiul lor

Actrița Manuela Hărăbor (47 de ani) a reușit să câștige în instanță dreptul la pensie alimentară pentru fiul ei, Andrei,  rezultat în urma unei relații cu Dan Chișu (59 de ani).

Manuela Hărăbor a obținut  o pensie alimentară de 1.500 de lei, până la majoratul lui Andrei, băiatul având acum 24 de ani, fiind diagnosticat cu autism, o maladie care necesită în continuare îngrijiri speciale.

"Voi avea toată viaţa un copil de 6-7 ani", mărturisea Manuela. Iată că zilele trecute ea a primit o veste bună, pentru că magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au decis ca Dan Chişu să-i plătească actriţei o pensie de întreţinere în valoare de 3.000 de lei, începând cu data introducerii acţiunii, adică 6 mai 2015, relatează click.ro.

Dan Chişu a preferat întotdeauna statutul de burlac. Relaţia lui cu Manuela Hărăbor a fost scurtă, dar intensă, iar rodul dragostei lor a fost Andrei, diagnosticat cu autism. Deşi Manuela a rupt la un moment dat tăcerea, declarând că regizorul e tatăl biologic al copilului, acesta s-a încăpăţânat să nu-l recunoască. "Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu", declara regizorul Dan Chişu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel