Dan Capatos, înlocuit de la Xtra Night Show. Schimbarea care i-a surprins pe telespectatori: Este pe cai mari

Foto: Instagram Dan Capatos
Foto: Instagram Dan Capatos

Cine l-a înlocuit pe Dan Capatos în propria emisiune și de ce.

Telespectatorii emisiunii ”Xtra Night Show” au avut parte de o surpriză de proporții.

Dan Capatos a fost înlocuit în show-ul de la Antena 1, iar locul lui a fost ocupat de Paula Chirilă.

Schimbarea este valabilă doar două zile, pentru că Dan Capatos a mers la UNTOLD.

Ce a spus Paula Chirilă la începutul emisiunii

"M-am cocoțat aici, pentru că am văzut că este locul gol, m-am primenit frumos ca să  fiu o drăguță”, a glumit Paula Chirilă.

Spiritul de glumă a continuat în platoul emisiunii: ”Inculpatul este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este... la Untold", a mai spus Paula Chirilă de la pupiptrul de prezentator.

"Omul care s-a lăudat că nu a lipsit niciodată de la emisiune, decât atunci când a avut probleme cu stomacul, uite-l acum!", a completat Cătălin Bordea.

Dan Capatos, verdict dur din partea medicilor. De ce boală suferă: Lumea nu știe

Prezentatorul a suferit un atac cerebral, în urmă cu un aproximativ doi ani, și a dezvăluit totul despre problemele grave cu care s-a confruntat, dar și despre experiența prin care a trecut atunci când s-a aflat la un pas de moarte.

Chiar dacă inițial a crezut că nu i s-a întâmplat nimic grav, după primise o pastilă drept tratament, în momentul în care a conștientizat că partea stângă a corpului i-a paralizat, a început să se teamă pentru viața lui.

Acum, prezentatorul de la Xtra Night Show a dezvăluit că medicii i-au dat un nou verdict care ar trebui să-i dea de gândit. 

Medicii, anunț dur pentru Dan Capatos

Vedeta a dezvăluit că e predispus la boli psihice grave, totul pentru că a rămas cu sechele după atacul ischemic tranzitoriu pe care l-a suferit în 2019. De atunci, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show este extrem de preocupat de sănătatea sa mentală, motiv pentru care, recent, a fost sfătuit să treacă pragul cabinetului medical de specialitate, pentru o serie amănunțită de analize.

"Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme", a declarat Dan Capatos.

Citește mai departe aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel