Dan Capatos, DEZVĂLUIRE. Ce a vorbit cu Oana Zăvoranu după moartea mamei ei

Dan Capatos
Dan Capatos

Dan Capatos a vizitat-o pe Oana Zăvoranu, vineri, după moartea Mărioarei Zăvoranu. Gazda emisiunii "Un show păcătos" a dezvăluit ce a vorbit cu vedeta.

Dan Capatos a declarat, vineri, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, că a găsit-o pe Oana Zăvoranu mult mai relaxată decât trebuia. Mai mult, prezentatorul TV a dezvăluit că a încercat să o înveţe pe brunetă cum să recâştige simpatia publicului.

"Am intrat în casa Oanei şi mie acum mi se pare că acest război intră într-o altă fază. Până acum, până la ora 17:00, la emisiunea Simonei eu credeam că este finalul telenovelei. Am fost la Oana cu un semn de pace şi am vrut să o aduc la sentimente mai bune. Am vrut să îi spun să încerce să recupereze simpatia publicului pe care a pierdut-o în aceşti ultimi doi ani.

Am vrut să îi spun: Oana, gata, s-a terminat! Această bătălie s-a terminat şi am vrut să îi spun să nu mai aibă această retorică. Eu am descoperit o Oană relaxată, iar starea ei nu se potrivea cu ziua în care îţi moare mama. I-am spus ce mai câştigă ea că se luptă cu un mort. Oana refuză condoleanţele şi oamenii nu au cui să spună o vorbă bună", a declarat Dan Capatos, la "Agentul Vip", de la Antena Stars, scrie Spynews.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Oana Zăvoranu, decizie șocanta. Ce vrea să facă după moartea mamei sale. Un preot avertizează: Este un mare păcat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel