Dan Bittman neagă faptul că ar fi fost dat afară de la Antena 1

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, care a activat timp de două sezoane ca jurat al emisiunii "X Factor" de la Antena 1 consideră că este greșită informația potrivit căreia ar fi fost dat afară din trustul Intact. 

Dan Bittman a declarat pentru ziarul Libertatea că el nu a fost angajat al trustului Intact, motiv pentru care nu avea cum să fie dat afară, și a lansat, totodată, și un mesaj pentru televiziunile "care îl vor".

"Ţin să precizez de la bun început faptul că eu nu am fost niciodată angajatul Antenei 1, deci nu aveam de unde să fiu dat afară. Am semnat pentru fiecare ediţie a «X factor » un contract de colaborare, iar ultimul a expirat în decembrie. Urma să ne întâlnim zilele acestea, ca să discutăm, dar nu am avut timp, pentru că am fost plecat la Chişinău. Dacă producătorii acestui concurs o să-şi dorească să mă coopteze şi în sezonul următor, nu voi avea nimic împotrivă. Deocamdată sunt liber de contract şi aştept ofertele televiziunilor care mă vor",  a dezvăluit artistul.

De asemenea, Dan Bittman a comentat onorant vestea că există probabilitatea ca Horia Brenciu să îi ia locul în juriul "X Factor", susținând că nu îşi permite să comenteze politica postului: "Nu aş avea nimic împotrivă. Şi eu, şi Delia, şi Cheloo am venit ca juraţi după o componenţă diferită avută la debutul emisiunii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel