Dacian Cioloș, HUIDUIT la Ziua Unirii, la Iaşi

Premierul Dacian Cioloş a fost huiduit la Ziua Unirii, la Iaşi.

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş sunt prezenţi la Iaşi, duminică, la manifestările organizate de Ziua Unirii, scrie Antena 3.

În tot acest timp, în fața Guvernului se desfășoară un protest de amploare. Pensionarii militari au ieșit în stradă pentru a-și cere drepturile.

"Solicităm drepturi salariale corecte pentru civili şi militari şi recunoaştere corectă pentru revoluţionarii civili şi militari. Echipa de la Iaşi va prezenta punctele noastre preşedintelui, în prezenţa premierului, urmand ca noi să aşteptăm decizia oficială a Guvernului privind măsurile pe care le vor lua. Solicităm abrogarea a două ordonanţe, una strecurată în mod ticălos într-o ordonanţă privind salarizarea care distruge legea pensiilor militare de stat, alta la fel de ticăloasa dată de vechiul Guvern între sarmale şi piftii în 2014, Ordonanţa 95 privind zisa Revoluţie.

Solicităm legea salarizării unice, o nouă lege a pensiilor pentru toate categoriile de pensionari, drepturi pentru toţi care au fost loviti prin aplicarea incorecta a legii", a declarat duminică dimineaţă Mircea Dogaru, liderul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.

VEZI ȘI: Revoltă de proporții la Guvern. Klaus Iohannis și Dacian Cioloș dau o lovitură străzii-exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel