Dacă nu Bercea Mondial, atunci cine a avut vreun folos de la nașul?

val-valcu
val-valcu

Bercea Mondial nu a avut niciun "folos" de pe urma faptului că a fost botezat de Mircea Băsescu, dovadă fiind faptul că acum este închis, a declarat preşedintele Traian Băsescu, zilele trecute. Curat folos, coane Fănică, ar comenta Traian Igaș această declarație prezidențială, desigur, după ce mai stă  puțin, ”să vadă cu premierul”. Până se hotărăște să intervină ministrul Corupților de la Interne, o să-l apăr eu pe președinte, odată ce constat că are, din nou, dreptate. Chiar așa se întâmplă, de obicei, într-o relație cu  Băsescu.

Flota nu a avut niciun folos de pe urma faptului că i-a pus acatiste fratele lui Mircea Băsescu, dovadă fiind faptul că a plecat în lume și nu s-a mai auzit nimic despre dânsa.

Autostrăzile nu au avut niciun folos de pe urma faptului că au fost spovedite de părintele Transporturilor, Traian Băsescu, dovadă fiind faptul că sunt  doar cu puțin mai lungi decât  Emil Boc.

Capitala nu a avut niciun folos de pe urma faptului că a fost dusă la altar, de două ori, de tăticul Băsescu, dovadă fiind faptul că Luxten n-a mai găsit secretară ca EBa, până în ziua de azi.

Guvernul Boc nu va avea niciun folos de pe urma faptului că l-a moșit Traian Băsescu, dovadă fiind faptul că, după alegeri, este închis. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel