Cybertruck-urile Tesla de 80.000 de dolari ale lui Elon Musk ruginesc după doar două zile în ploaie, susține un șofer

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Elon Musk a demonstrat că exteriorul din oțel inoxidabil al Cybertruck este rezistent la gloanțe, dar noii proprietari ai EV-ului au descoperit că s-ar putea să nu fie rezistent la intemperii.

Elon Musk a demonstrat că exteriorul din oțel inoxidabil al Cybertruck este rezistent la gloanțe, dar noii proprietari ai EV-ului au descoperit că s-ar putea să nu fie rezistent la intemperii.

Mai mulți clienți care au cumpărat recent vehiculul de 79.900 de dolari au raportat că rugina s-a așternut pe carcasa exterioară după ce l-au condus timp de "două zile în ploaie".

Un proprietar pe nume Will și-a împărtășit experiența pe un forum Cybertruck, declarând că și-a cumpărat camionul Tesla pe 1 februarie și a observat formarea de coroziune după 11 zile de utilizare - parcurgând doar 381 de mile.

Cybertruck-ul a fost dus la o unitate, dar personalul i-a spus că nu are uneltele necesare pentru a repara exteriorul și că va dura aproximativ o lună pentru a le primi.

Musk a menționat anul trecut că proprietarii vor avea în curând opțiunea de a achiziționa un strat de carbură de tungsten care ajută la protejarea împotriva coroziunii - dar pentru un cost suplimentar necunoscut.

Mai mulți propietari au avut probleme

Will a distribuit online imagini cu noul său Cybertruck, dezvăluind mici semne pe exterior care persistau chiar și după o spălare.

"Cybertruck-ul are 381 de mile la bord și și-a petrecut mare parte din cele 11 zile în custodia mea, parcat în fața casei mele", a împărtășit el pe Cybertruck Owners Club.

"Vremea rece, ploaia și ceva lumină directă a soarelui mai târziu, am atașat câteva fotografii ale petelor de coroziune și un videoclip", a mai adăugat acesta.

"Se pare că este mult mai proeminent pe metalul superior care se ridică deasupra platformei camionului, mai mult decât oriunde altundeva, dar petele sunt cu siguranță peste tot în metal", spune clientul Tesla.

Will a menționat că problemele au apărut după ce a condus pe ploaie, în timp ce un alt proprietar care a postat pe același forum a întâmpinat problema "după perioade scurte de expunere la condens".

Celălalt utilizator, pe nume Raxar, a declarat că și-a ridicat și el Cybertruck-ul pe 1 februarie și că un consilier i-a spus că vehiculul "dezvoltă pete portocalii de rugină în ploaie și că a fost nevoie ca vehiculul să fie lustruit", conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel