Cuza, despre ”relația” cu Ilona Brezoianu: Vreau să spun eu, înainte să o spună presa

Foto Instagram / Cuza
Foto Instagram / Cuza

Cuza a clarificat în mediul online relația pe care o are cu Ilona Brezoianu.

După ce s-a speculat că cei doi ar fi într-o relație, Cuza a făcut câteva precizări chiar înainte de ziua de naștere a Ilonei Brezoianu.

„Peste câteva ore e ziua ta Ilona Brezoianu... Vreau să spun eu, înainte să o spună presa, suntem... DOAR prieteni.. buni ce-i drept! Te iubesc! LA MULȚI ANI!!!”, a scris Cuza pe contul său de Instagram, unde a publicat și imaginea de mai sus.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au interpretat spectaculos Harry Styles & Shania Twain

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au interpretat Harry Styles & Shania Twain, cu celebra melodie „Man! I Feel Like A Woman!”. Cei doi nu au întâmpinat mari dificultăți la repetiții și s-au bucurat de o piesă distractivă. Au reușit să pună în scenă un moment incredibil, iar transformarea lor i-a lăsat cu gura căscată pe jurați. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, care au avut parte de o transformare de zile mari în Harry Styles & Shania Twain, au obținut laude din partea juriului. Cei doi concurenți au reușit să contureze un moment demn de un spectacol, iar prietenia dintre cei doi a fost, din nou, nota definitorie a show-ului.

Emi și Cuza au cântat excepțional Rag'n'Bone Man - „Human”

Emi și Cuza au interpretat Rag'n'Bone Man, cu celebra melodie „Human”. Emi și Cuza au făcut spectacol în pielea personajului Rag'n'Bone Man, cu piesa Human, chiar dacă la repetiții le-a fost puțin greu să cânte cu vocea artistului, care este foarte groasă și are o răgușeală specifică ce dă o notă aparte piesei.

„Piesa nu este grea în sine, dar interpretarea e grea, chestia cu vocea", a spus Cuza. Profesoara de canto, Crina Mardare, a spus ce provocări au întâmpinat concurenții: „Sunt probleme cu versurile, sunt probleme cu pronunția, cu flow-ul, sunt anumite accente care trebuiesc puse, sunt anumite note, linia melodică trebuie cântat așa cum e ea și nu pe undeva prin armonii. Au promis că o să repete, au înțeles despre ce e vorba.”

Cei doi s-au completat excepțional, în ciuda emoțiilor avute. 

„Pe mine, dragilor, m-ați convins! A fost emoție, mi-a plăcut foarte mult acest moment și vocal și atitudine și carismă, dar și conceptul din scenă", a spus Andreea Bălan.

„Când intri într-o chestie atât de grea, este un mesaj teribil. Nu mă judecați! E vorba de concentrare. Tu, Emi, ești Cuzabil. Scena vă iubește, oamenii vă iubesc, noi vă iubim", a spus Cristi Iacob.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel