Cum să te bronzezi rapid. Trucurile fotomodelelor, la plajă

Sezonul estival a început, iar femeile abia așteaptă să meargă la plajă pentru a se bronza. Înainte de a te expune la soare, trebuie să știi că există câteva trucuri care-ți pot asigura un bronz perfect și rapid.

Un bronz frumos și rezistent se obține cel mai ușor atunci când pielea este bine exfoliată. Chiar dacă vrei un bronz rapid, este important să folosești o loțiune pentru protecție solară cu SPF de cel puțin 15, scrie eva.ro. Dacă înoți, fie în piscină, fie în mare, este important să aplici din nou loțiunea pe toate zonele de piele expuse la soare.

Dacă vrei un bronz omogen, întoarce-te pe burtă sau pe spate la maxim 30 de minute cât timp stai la soare. Unghiul direct al razelor de soare este important pentru un bronz rapid și reușit. Orientarea după soare din oră în oră este la fel de importantă pentru pielea ta.

Este important să nu petreci mai mult de două ore la soare în primele două zile dedicate bronzului. Evită perioada 12:00-16:00 când razele ultraviolete sunt la intensitate maximă. Bronzează-te dimineața, până în jur de ora 11 sau după-amiaza, cu puțin înainte de ora 17:00.

După duș este importantă aplicarea unei loțiuni hidratante, eventual una creată special pentru momentele de după plajă, ce ajută pielea să rețină umezeală. 

Vezi și: Cum scapi de țânțari și muște. Cel mai util truc al verii

Băutura ideală pe timp de caniculă. Mihaela Bilic: Răcoritor și remineralizant, merită!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel