Cum să alegi cadoul de Crăciun ca să impresionezi

Vrei să-ți impresionezi iubita și nu știi ce cadou să alegi? Jurnalista Andreea Sava îți dezvăluie pe blogul ei personal câteva idei pentru a te scăpa de această perioadă stresantă, dar și pentru a te ajuta să-ți faci iubita fericită.

1. Nu dai greș cu bijuterii

Absolut fiecărei femei îi plac bijuteriile. Dacă sunteți în genul de relație pe care amândoi o vedeți culminând în căsătorie, ai scăpat de un stres. Îi dai inel de logodnă și ai rezolvat cazul. În schimb, dacă nu ai de gând să o ceri de soție, în niciun caz să nu-i cumperi un inel. Niciun fel de inel! Sigur, sigur vei transmite semnalul greșit. N-o face nici măcar ca s-o încânți temporar. E un gest meschin și ieftin. Poți mai mult de atât.

Acum, revenind, în funcție de buzunar, cel mai simplu ca să încânți o femeie e să-i cumperi bijuterii. Cu cât mai prețioase, cu atât mai bine. Plus că o femeie n-are niciodată suficiente bijuterii, haine, pantofi și poșete. Știu, dragostea contează nu lucrurile materiale. Dar bucuria pe care i-o provoci nu are nimic material în ea. Numai zgârciții și egoiștii nu simt o bucurie proprie în a face persoanele de lângă ei fericite.

2. Ceva ce ai vrea să o vezi purtând

Desigur, în capul listei, e lenjeria intimă. O vei face să se simtă dorită iar o femeie asta vrea în permanență. Dacă i-ai mai dat asta, deși nu există nici prea multă lenjerie sexi pentru o femeie, cumpără-i ceva de îmbrăcat. Ceva sexi, desigur. Sau ceva în care să-i spui că ar arăta sexi. O rochie, o fustă, pantofi chiar, dacă nu are un picior dificil și nu trebuie neapărat să probeze, la urma urmei îți va fi simplu din moment ce practic pentru tine faci alegerea. Ei nici nu-i va mai păsa. Sentimentul pe care i-l lași și gândul la ce va urma după ce îmbracă lucrul respectiv este tot ce contează. Poți să-i cumperi chiar și un ruj. Și-i spui că asta e tot ce vrei să poarte în seara aia. 

3. Parfum

Rămânem în zona lucrurilor pe care ți le-ai imaginat că le poartă și care sunt foarte sexi.  De fapt, toată ideea este că te gândești la ea, că vrei ceva cu ea și că îi ceri să facă ceva pentru tine. Psihologia unei relații, în esență, este destul de simplă. Este vorba de codependență sau, ca să nu sune la fel de cinic, de reciprocitate. Te iubește și o face să se simtă în siguranță dacă știe că o iubești și o vrei.

Altfel, iubirea este un sentiment care te face să te simți vulnerabil. Tocmai i-ai dat cuiva puterea să te rănească. Iar nesiguranța este motivul pentru care oamenii, chiar și foarte îndrăgostiți, ajung să facă lucruri rele, să-l rănească pe celălalt din instinct de autoapărare.

4. Ceva cu mesaj

Dacă este stilul mai fragil și sentimental, va aprecia ceva personalizat. Asta merge mai ales dacă sunteți foarte tineri și deci nici nu dispui de buget prea mare. Până la o anumită vârstă, merge și să-i cumperi o jucărie de pluș. Tinerețea vine cu avantaje dar și cu dezavantajul sărăciei deci trebuie să fii inventiv. Există o sumedenie de tricouri, brățări, pandantive cu mesaj sau căni cu poezioare, unele chiar drăguțe. Tu știi cât de romantici sunteți și la ce reacționează. 

5. Telefon

Femeile nu sunt ahtiate după tehnologie dar au mania telefoanelor. Desigur că aici intrăm din nou în categoria celor ceva mai potenți financiar. Chiar nu ai cum să dai greș cu asta. Cu telefoanele femeile se fac mai geloase între ele decât cu poșetele sau pantofii., a scris Andreea Sava pe blogul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel