EXCLUSIV  Cum s-a asortat Elena Gheorghe cu fetița ei! Ce ținute a purtat artista la petrecere!

Elena Gheorghe s-a distrat în weekend cu 125 de invitați la petrecerea fetiței sale organizată pentru ruperea turtei și împlinirea unui an de viață.

Cântăreața a optat să facă evenimentul în aceeași locație din Pipera-Voluntari, Jubile Concept, aleasă și pentru botezul micuței Amelie Nicole. Vedeta a organizat petrecerea pentru fetița ei în doar patru zile și totul a ieșit ca la carte! Deși inițial a zis că nu va cânta la petrecerea fetiței sale, nu doar că a cântat dar a și emoționat invitații, așa că s-a lăsat cu lacrimi la o melodie machedonească, pe care cântăreața a adaptat-o special pentru cei doi copii ai săi. 

(oar_w460)

(oar_w460)

“Am organizat petrecerea în 4 zile... Ni s-a amânat un concert pentru luna noiembrie și așa am avut și noi primul weekend liber și am zis că acum e momentul să-i rupem turta, așa că ne-am pus pe treabă. Inițial am zis să facem o petrecere pentru copii dar suntem mulți, avem familie mare, prieteni mulți, n-aveam cum, cel puțin nu la turtă:) La petrecere n-am vrut să cânt, aveam de gând să cânt doar o melodie, am zis să fie doar DJ dar n-am scăpat...Am cântat muzică populară și muzică machedonească. I-am dedicat fetiței și băiețelului meu noua mea melodie machedonească, dar am adaptat versurile pentru ei...S-a lăsat cu lacrimi:)”, povestește Elena Gheorghe, care a arătat impecabil la petrecere. Cântăreața a optat pentru două ținute care i-au pus în evidență siluetă și picioarele frumoase și s-a asortat pe cât posibil cu fetița ei.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

“Am purtat câte două ținute. Prima mea rochie a fost o rochie blue pudrat, din catifea, semnată Silk love&lace, și apoi am avut ținute semnate Ana Radu (ținute identice că model cu Amelie, dar culori diferite). Cornel s-a îmbrăcat de la Don Men, un brand românesc cu haine foarte fresh. Bebelușa familiei, Ania, fetițA Anei, sorA mea, a fost și ea prezentă la eveniment, chiar dacă are doar o lună. Nicholas a avut și el invitații lui, colegi de școală și foști colegi de grădi. Amelie a ales de pe tavă: microfonul, peria și foarfeca!”, a mai adăugat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel