Cum își câștigă Irina Columbeanu proprii bani la doar 15 ani. Deja a vândut câteva

Irina şi Irinel Columbeanu, Foto: Facebook, Irinel Columbeanu
Irina şi Irinel Columbeanu, Foto: Facebook, Irinel Columbeanu

Are doar 15 ani dar asta nu o împiedică şă-şi facă singură banii de buzunar sau... judecând după ultima încasare, chiar ceva mai mult decât mărunţiş de puşculiţă. Irina Columbeanu are mai multe preocupări artistice printre care şi... pictura. 

Deși este la o vârstă fragedă, Irina Columbeanu este independentă. Îşi câştigă proprii bani dintr-una dintre cele mai mari pasiuni ale ei. Iată cum a dat lovitura fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu. Chiar tatăl ei a mărturisit totul. Tânăra este foarte talentată la pictură încă din perioada copilăriei, de la 5 ani. De curând, aceasta a vândut o lucrare cu 3.000 de euro: „Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mărturisit Irinel Columbeanu, pentru impact.ro

Ce sumă de bani a încasat Irina pe tablourile vândute

Irina Columbeanu a reușit să vândă mai multe tablouri pictate de către ea și ar fi încasat în jur de 10.000 de euro din pasiunea ei: „A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani. (…) În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a adăugat acesta.

Vrea să se facă avocat

„Irina este o adevărată domnișoară. Merge la concursuri, e hotărâtă să îmbrățișeze cariera de avocat. Participă ca avocat la simularea unor procese, «mock trial», un proces simulat cu juriu, avocat, victimă, acuzat”, a povestit Irinel Columbeanu, pentru Click!. „Ce m-a impresionat e că a participat în calitate de avocat al unei țări precum Japonia. Știu că a avut succes, iar pledoaria ei a fost apreciată de cei prezenți acolo. Studiază deja de pe acum. Are note foarte bune”, a continuat. „Nu mi-a spus de ce a ales această meserie, nu știu dacă a fost influențată de ceva anume, de cineva. Dar știu că, pentru ea, învățatul e cea mai mare pasiune. E un spirit de competitivitate foarte mare în clasa ei. Mă bucur mult pentru ea, sunt foarte fericit”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu (15 ani) este fiica lui Irinel Columbeanu (64 de ani) și a Monicăi Gabor (35 de ani). Adolescenta locuiește în Statele Unite ale Americii cu mama ei, iubitul acesteia, Mr. Pink, și cu fiul bărbatului. Irinel și Monica au fost căsătoriți din 2006 până în 2011. Între anii 2011 și 2012, Irinel și Monica au luptat în instanță pentru custodia fiicei lor. La acea vreme, omul de afaceri a câștigat custodia Irinei. Între timp însă, lucrurile s-au schimbat, Irina locuind în prezent cu mama ei. După o pauză de un an, Irina a revenit în mediul online în mai 2021. Deși postează sporadic pe rețelele sociale, adolescenta nu pare să vrea să-și reia constant activitatea pe Instagram și YouTube.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel