EXCLUSIV  Cum își pregătește Dana Săvuică picioarele pentru vacanță!

Dana Săvuică și-a schimbat total viața. Călătorește și filmează aproape tot ceea ce descoperă în destinațiile ei. În luna august ne-a surprins cu plecările ei la Sankt Petersburg și Dubai. 

Am prins-o exact în cele două zile în care și-a schimbat hainele din valize și a mai filmat pentru emisiunea ei online “E OK să fii vedetă?”. Cum reușește vedeta să arate bine tot timpul în  poze și în filmările postate pe Facebook și pe Instagram când este mai mereu pe drumuri și între avioane? Iată câteva dintre ritualurile ei de frumusețe! În mod special, Dana acordă o atenție deosebită picioarelor.

Am reușit să stăm de vorba cu ea la un salon de frumusețe dintr-o zonă de lux a Capitalei. Mereu veselă și deschisă, Dana ne-a împărtășit câteva sfaturi de beauty: manichiură semipermanentă și pedichiură Spa!

“De fiecare dată când știu că plec într-o călătorie mai lungă, merg la salonul Chic &Go pentru a mă pregăti pentru maratonul care urmează. Eu sunt foarte activă și îmi organizez un itinerariu destul de complex așa că merg foarte mult pe jos sau cu diferite mijloace de transport, mânuiesc telefonul și stick-ul, mai nou mi-am luat un gimble sofisticat pentru îmbunătățirea imaginii filmelor mele și astfel ajung la ceea ce mă doare mai tare: manichiura cu ojă care se ciobește imediat și picioarele care suferă în pantofi, umflându-se, cu dureri la monturi și în talpă. De fiecare datăapelez la tratamentele Spa pentru pedichiură și la ojă semipermanentă care rezistă peste 2-3 săptămâni. Așa, arăt bine tot timpul fără să am disconfort și stres că mâinile și picioarele mele, pe care le etalez deseori în filmările mele nu sunt perfecte”, povestește vedeta.

(oar_w460)

Dacă pentru tratamentul mâinilor, Săvuică a ales o manichiură semipermanentă, cu ulei pentru cutile pe bază de semințe de strugure, nuci de kukui și floarea soarelui, dar și cu ulei hidratant cu ceramide, ce asigură hrănire, luminozitate și protecție pielii mâinii, pentru picioare lucrurile au stat altfel.

(oar_w460)

Pedichiura Pro Spa Signature a fost alegerea Danei, mai precis o tehnică de înmuiere, exfoliere și hidratare a picioarelor afectate de calozități, însoțită de o tehnică relaxantă de masaj și acupresură. Vedeta și-a pregătit astfel picioarele pentru vacanță cu tratamente pe bază de ceai alb și Cupuaçu, acesta din urmă fiind un fruct brazilian extraordinar, ce conține 9 acizi grași esențiali oferind o hidratare de neegalat, cu 240% mai multă hidratare decât Lanolină.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel