Cum arată Natalia Oreiro complet nemachiată

Frumoasa și carismatica Natalia Oreiro este decisă să facă anumite schimbări în viața sa, deoarece nu își dorește să fie un "personaj".

Potrivit Acasătv.ro, Natalia Oreiro, după ce a petrecut aproape o lună în pat din cauza unei bronșite acute, a declarat că o va lăsa pe sora ei, Adriana, să se ocupe de afacerea “Las Oreiro”.  Natalia recunoaște că are nevoie de o vacanță, dar și o viață de care trebuie să se ocupe, cât mai liniștită și, dacă se poate, unde să poată veni în contact cu natura.

„Mi-ar plăcea să trăiesc mai liniștită, la țară. Chiar avem un loc unde mergem în week-end să plantăm copaci. îmi face foarte bine contactul cu natura. Eu îmi doresc lucruri simple, cum ar fi să mă plimb cu bicicleta!”, a  explicat starul din Uruguay.

"Vreau să fiu mai mult Natalia", spune vedeta, pentru că deși munca pe care o face este extraordinară, ea este, însă, "o persoană obișnuită. Celebritatea e ca un drog, te amețește și te obosește. Eu nu vreau să fiu un personaj. Când termin filmările, îmi dau jos machiajul și intru în papuci de casă”, a mărturisit Natalia Oreiro, devenită cunoscută publicului din România datorită telenovelei "Înger sălbatic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel