Cum arată fiica lui Codin Maticiuc și cât de mult seamănă. Mesaj emoționant: "Simt că mă sfârșesc efectiv"

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a publicat un mesaj emoționant, alături de o fotografie cu fiica lui. Iată cât de mare s-a făcut și cât de atașat este de ea. 

"Călcâiul meu.  Am fost invincibil. Am fost și nu am știut. Adeseori mi-a fost teamă. De adversar, de greutăți, de viață în general. Nu trebuia să-mi fie. Eram invincibil sau chiar dacă pierdeam o luptă nu puteam pierde întregul război. Și dacă prin absurd îl pierdeam și pe acela mă umfla râsul căci eram nemuritor.
Acum însă nimic nu mai e la fel căci pe 04 aprilie anul trecut mi-am descoperit propriul călcâi a lui Ahile. Se numește Smaranda și de câte ori plânge noaptea sau face febră sau îi ies nu știu ce pete pe pielea-i perfectă eu simt ca ma sfârșesc efectiv", a scris Codin Maticiuc pe pagina de Facebook.

"Nu mă așteptam la asta"

"Nu mă așteptam la asta. Fetița nu a venit și cu o forță în plus, o motivație sa muncesc în plus, sa realizez lucruri. Eram destul de motivat și înainte. Nu mi-a dat o forță în plus, doar o slăbiciune. Când nu se simte bine sunt nervos, abătut, îngrijorat. Trec de la o stare la alta ca o femeie pe ciclu, mănânc compulsiv, fumez mai mult și sufăr ca un câine. NU AVEAI CE SĂ-MI FACI ÎNAINTE CA SA MĂ DĂRÂMI AȘA. Efectiv nu aveai ce. Iată-mă însă acum victimă sigură în fața unei răceli cât de mici. Iată-mă cum ma foiesc nervos când pe ea o supără dințisorii, cum îmi sare inima din piept când aud doar că nu e în apele ei.

Vreau in continuare sa cuceresc Troia și mă rog la Dumnezeu să nu mă lovească în călcâi căci altceva nu ma poate opri vreodată. Amin", a continuat actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel