Cum arată cea mai rapidă mașină electrică din lume

Detroit Electric SP: 01 este cea mai rapidă mașină electrică din lume și poate parcurge 190 de mile la o singură încărcare, scrieDoar 999 de astfel de mașini vor fi construite, iar planurile aparțin unei echipe de directori de la Lotus, care a înființat firma în urmă cu cinci ani pentru a revigora brandul vechi de un secol. Detroit Electric, este un producător de mașini electrice ce a lansat acum pe piață primul său model.

 Detroit Electric SP: 01 este "cae mai rapidă mașină din lume, o mașină sport pur-electrică", spune compania. Autoturismul costă 135.000 dolari. Alimentată cu baterii, mașina sport va intra în producție limitată în luna august.

Fondată în urmă cu mai mult de cinci ani, Detroit Electric intră pe o piață încă, curs de formare, care se luptă pentru a găsi cumpărători. Unul dintre ei-ar fi rivali, Fisker Automotive, o companie de sport-car hibrid-electric, care nu a construit o mașină din vara anului trecut, a angajat o firmă de avocatură cu privire la un posibil faliment.

 Mașina va fi construită în zona Detroit, a declarat compania miercuri, la o recepție la noul sediu în clădirea istorică Detroit Fisher.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel