Cum arată acum Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu a revenit pe sticlă cu un look îndrăzneţ

captură video Antena Stars *arhivă
captură video Antena Stars *arhivă

Ioana Mardare (fostă Tufaru) a atras din nou atenţia publicului tv, de data aceasta prin look. A optat pentru o culoare neon!

Ioana Tufaru. fiica Andei Călugăreanu şi a lui Dan Tufaru, a ieşit pentru  o vreme din atenţia publicului, după mai multe apariţii controversate pe mai multe posturi de televiziune. De curând, însă, a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look detsul de îndrăzneaţă. Ioana a fost invitată într-o emisiune televizată, unde a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă dar şi despre o neînţelegere cu concubina cumnatului care  împrumutat bani de la Ionuţ Mardare şi, între timp, a decedat.

Ioana Mardare (fostă Tufaru), în vârstă de 46 de ani, nu are o situație financiară strălucită. Aceasta locuiește împreună cu soţul ei, Ionuț Mardare și cu fiul lor de cinci ani, Luca. Fiica Andei Călugăreanu a declarat în nenumărate rânduri că are probleme mari cu banii. Deși primește bani din drepturile de autor pentru piesele mamei sale, Ioana Tufaru susține că nu se poate descurca cu aceștia.

Recent, a decis să își facă apariția la Acces Direct, alături de Ionuț Mardare. Ioana a surprins cu noua sa apariție, aceasta renunțând la look-ul său de odinioară. Fiica regretatei artiste are părul albastru și nu mai arătă ca în trecut.

Din ce bani trăieşte Ioana

Ioana Mardare primește suma de 700 de lei lunar, care reprezintă drepturile de autor pentru piesele mamei sale. Ioana Tufaru avea 15 ani când mama ei a murit, iar cu tatăl ei, artistul Dan Tufaru, nu a avut o relație apropiată. „Nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală„, declara Ioana în urmă cu ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel