Cum a rezistat relația dintre Cristi Iacob și soția lui, Gabriela: E vorba despre o taină, îți dai cuvântul în fața Lui Dumnezeu

Sursa foto: Facebook Cristi Iacob
Sursa foto: Facebook Cristi Iacob

Cristi Iacob, jurat la "Te cunosc de undeva", a vorbit despre căsnicia sa, care durează de 13 ani, și locul lui Dumnezeu în familia pe care a format-o alăuri de soția sa, Gabriela.

"Nu e niciun secret! E simplu: e Dumnezeu! Pentru că noi uităm un lucru – vorbesc strict despre oamenii care sunt lipiți de acest lucru numit "ortodoxia", pentru că aia e! E atât de frumoasă și de simplă, de fapt, și eficace. E greu de făcut, pentru că noi, oamenii, nu prea putem să renunțăm la deșteptăciunile noastre și la nevoile noastre. Nu, n-ai nicio nevoie, numai niște hachițe. Omul se mulțumește cu foarte puțin, credeți-mă! N-o să poți să mănânci un curcan întreg, mănânci o pulpă maximum – curcanul are ditamai pulpa și știți la ce mă refer.

Și, în rest, ăsta e secretul nostru: că e vorba despre o taină acolo, îți dai cuvântul în fața Lui Dumnezeu. E un cuvânt – de-asta oamenii nu mai au cuvânt, pentru că au inventat minciuna. Poți să spui repede pe WhatsApp: "Scuză-mă, nu pot, sunt într-o întâlnire". E o minciună sfruntată! Poți să spui și adevărul, se poate spune.

De pildă, mă uitam și la nunți, am avut bucuria să cununăm niște oameni foarte frumoși și au primit dezlegare să facă Sfânta Taină în Postul Crăciunului. Și a fost așa de frumos! De ce? Pentru că n-a fost cheful de după, adică: lumea a fost concentrată pe Taina Sfintei Cununii, nu pe cârnații de după. Iar doamnele erau îmbrăcate comod, nu erau pavoazate, nu aveau nu știu ce tocuri și nu se gândea nimeni la berea de după și la cât s-or îmbăta, și ce-or să facă. Ci toată lumea era atentă la copiii ăia care-și uneau sufletele, viețile, speranțele, nădejdile, credința în Sfânta Cununie. Și era foarte frumos și eficace! Și știți ce frumoasă e slujba?! Și nu e "până când moartea ne va despărți"… nici măcar atunci! Nici moartea nu te desparte! E atât de frumos", a spus Cristi Iacob pentru viva.ro

Citește și:

Ozana Barabancea, în lacrimi după ce au făcut Sore şi Emma de la ZU

Cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!”, difuzată mâine, de la 20:00, la Antena 1, este una cu o încărcătură emoţională deosebită pentru Sore şi Emma de la ZU. Celor două ruleta le-a adus o piesă de suflet a uneia dintre cele mai iubite cântăreţe de pop rock din România – Laura Stoica, „Un actor grăbit!”, iar emoţiile le-au cuprins încă de la antrenamente. 

"Ea este idolul meu în muzică! Îmi place mult piesa şi textul mă emoţionează teribil!”, a dezvăluit Emma la repetiţii, în vreme ce Sore a completat: „Nu se poate abţine din plâns. Şi la repetiţii, am dat 4 duble, la fiecare dintre ele a plâns! E ceva cu piesa asta, trecând peste povestea pe care o ştim cu toţii, are melodia asta o vibraţie atipică!”, a dezvăluit Sore, la repetiţii. Culmea coincidenţelor, ziua de repetiţii a coincis chiar cu ziua de naştere a regretatei artiste. 

Momentul fetelor pe scena „Te cunosc de undeva!” a fost unul cu totul şi cu totul emoţionant pentru toţi cei aflaţi pe platou. Juraţii au ascultat piesa în picioare, cu ochii în lacrimi, la fel cum li s-a întâmplat şi concurenţilor de la canapea. „Am uitat să mai respir!”, le-a mărturisit Ozana, printre lacrimi, completând: „Fetele şi-au pus sufletul pe scenă, cu multă emoţie!”. Întregul moment va putea fi urmărit mâine seară, de la 20:00, la Antena 1. 

Vezi și: Anna Lesko, dietă drastică: Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel