Urmărește emisiunea live


"Cu fața aia ieși pe stradă?". Cornel Palade, umilit și înjurat de Bia Khalifa, la televizor. Dan Negru: Nu reprezintă România! Agresivitatea e o formă de prostie

Sursa foto: Facebook captură video YouTube  Sunt celebru, scoate-mă de aici!
Sursa foto: Facebook captură video YouTube Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Dan Negru a comentat scenele difuzate, recent, în emisiunea Sunt celeberu, scoate-mă de aici!, în care actorul Cornel Palade este înjurat și umilit de o tânără în vârstă de 23 de ani.

"O tânără de 23 de ani promovată ca fiind de succes, deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani. Am revăzut momentul zilele astea... Umilința e de partea cealaltă a libertății. N-am fost ușă de biserică în televiziune și nici televiziunile n-au fost "sfinte" de-a lungul timpului. Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm ca tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem. Lumea civilizată a tv s-a îndreptat și ea demult. Oricine greșește, prostul insistă.

Azi găsești mai multă inepție în online decât la tv. De asta, în 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul în care tânăra îl înjură pe vârstnicul Cornel, în prime-time, nu reprezintă România. Știu, actorul nu trebuia să fie acolo, într-un astfel de show, pentru că, atunci când accepți că cineva să te facă mic, să te aștepți și să te calce în picioare. Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor!  Așa cum tăcerea e începutul lașității. Să le spunem asta celor din CNA, umiliți, tăcuți, sper că nu vânduți.

Popularitatea dobândită e o înfrângere și nu o victorie, pentru că există și victorii care te coboară. Acu' vreo 23 de ani, când aduceam la "Academia Vedetelor", prima dată la tv, șerpi și păianjeni exotici, Valeriu Lazarov ne cerea un show de bucurie, nu de umilință. Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Țopescu, Piersic, Gică Petrescu și mulți alții au găsit atunci amuzamentul și bucuria. Azi a rămas violența. Şi violența are un singur vaccin: educația", a scris Dan Negru pe Facebook.

Schimbul de replici dintre Bia Khalifa și Cornel Palade

"Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul”, a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii.

"Du-te-n… Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos. Spune în p… mea tot subiectul. Nu mai manipula că nu te crede nici dracu. Nu trebuie să îți dau ție explicații, nu tu m-ai crescut. Când vorbesc eu, trebuie să taci. Dă-te în p… mea! Eu nu merit să vorbească cineva în numele meu. Nu vreau să se mintă. Sunt singura persoană care recunoaște că ești fake (fals)”, i-a spus Bia Khalifa lui Cornel Palade.

"Tu cu fața aia ieși pe stradă afară? Nu te uiți puțin în oglindă”, i-a răspuns actorul. Acesta a mai declarat: "Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și nu se face în civilizație așa. Mi se pare o mârlănie absolut jegoasă din partea unei femei. Recunoști că nu ai minte? E o mizerie fără margini”.

Inițial, niciunul dintre concurenți nu a intervenit în discuția celor doi.  În cele din urmă, Lidia Buble i-a atras atenția Biei Khalifa în legătură cu felul în care vorbește cu actorul Cornel Palade.

Momentul integral, în materialul video de mai jos:

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalifa sau Bianca Niculai, pe numele ei din buletin, a apărut prima dată pe micul ecran la emisiunea "iUmor", de la Antena 1. Atunci, ea a prezentat un număr de roast în fața juraților, a lui Chello, Mihai Bendeac și în fața Deliei, îmbrăcată în măști de protecție. Totodată, ea e foarte cunoscută pe o platformă destinată adulților, unde aceștia plătesc un abonament lunar, scrie viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel