Cu cine apără Băsescu granițele României

Fostul președinte al Republicii, Traian Băsescu, care s-a resuscitat curios după dispariția de pe Champs Elysees a Elenei Udrea, își cheamă colegii să fie vigilenți, să fie cu ochii-n patru, să apere țărișoara. Un fel de PMP-iști treceți Prutul, le zise mai alaltăieri comandantul Navelor incendiate de la Rouen.

„Am venit să-i atenționez pe cei din conducerea PMP că azi a fost o declarație extrem de importantă legată de evoluția Europei de Est, comandantul trupelor SUA în Europa a afirmat ce afirm eu de doi ani, și anume că ținta lui Vladimir Putin e legată de gurile Dunării, ori acest lucru venit din partea unui comandant militar nu e de trecut cu vederea”, a declarat fostul președinte la sediul PMP.

E înduioșător că Traian Băsescu nu se gândește la moștenirea sa care se vede perindată prin fața DNA-ului, cu sau fără cătușe (10 ani de mandat și înzecite afaceri, retrocedări, hoții din acest răstimp), ci i se întunecă privirea când privește spre gurile Dunării.

Nu zic că Traian Băsescu nu o avea dreptate, o singură nelămurire am - Siegfried Mureșan, Clement Negruț Victor Tarhon, Cătălina Bozianu, Daniela Bene, Cristian Țugurel, sunt ostașii pe care i-a chemat la mobilizare comandantul Băsescu, pe cale să se refugieze în fosta grădină a Mioarei Roman de unde, precum Napoleon Bonaparte, face analize militare?

A auzit cineva măcar de unul dintre soldații lui Băsescu? Nu zic, poate sunt oameni respectabili, și probabil mulți sunt, dar știe cineva cine este armata de strânsură a lui Băsescu?

La fel ca Napoleon, Băsescu și-a pierdut armata pe care și-a strâns-o în ultimii 24 de ani – diferența este că unul și-a pierdut-o în beciurile Poliției Capitalei, celălalt în Rusia.

Așa că Băsescu a rămas cu Bene, Țugurel, Tarhon, Siegfried.

“De la sublim la ridicol nu-i decât un pas. Până pe 6 noiembrie, eram stăpânul Europei/României. Acum nu mai sunt”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel