Cristina Zaharia, psiholog, despre Oana Zăvoranu: Ea suferă foarte mult în aceste momente

Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață. Fiica ei, Oana Zăvoranu, a spus că acum s-a făcut dreptate. 

Contactată de DC News, Cristina Zaharia, psiholog clinician, a zis cum vede atitudinea vedetei după moartea Marioarei Zăvoranu.

"O cunosc personal pe Oana. Știu că au fost niște discuții între ea și răposata ei mamă. Sunt convinsă că ea suferă foarte mult în aceste momente, dar probabil orgoliile celor două au fost mai presus de toate. Nu știu cine a greșit. Cred că fiecare are partea sa de dreptate. Singura care știe adevărul gol goluț al situației din familia ei este chiar Oana Zăvoranu. Dacă au existat niște orgolii și niște lucruri nerezolvate între ea și mama sa... a rezultat ceea ce vedem acum pe posturile tv", a zis Cristina Zaharia pentru DC News.

Întrebată cât de importantă este iertarea, Cristina Zaharia ne-a spus: "Eu sunt un om tolerant. Eu iert pentru că nu sunt perfectă. În viață este important să ierți pentru a putea merge mai departe. Dacă nu ierți, înseamnă că ar trebui să te uiți mai atent la tine însuți".

Psihologul clinician a explicat și de ce unii oameni nu-și găsesc puterea de a ierta: "Acele persoane care s-au simțit nedreptățite pe parcursul timpului, în repetate rânduri, se încastrează în propriile orgolii încât ajung să fie lipsite de această toleranță. Dacă este să vorbim despre Oana... îți spun că ea are un suflet extrem de frumos. Ceva s-a întâmplat acolo și s-a întâmplat de foarte multe ori astfel încât ea nu poate să ierte. Este o fată cu mult bun-simț. Mi-a lăsat o impresie bună. Probabil ceva s-a întâmplat în familia sa, iar ea știe cel mai bine ce".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel