Cristina Țopescu, mesaj la dispariția Angelei Ciochină

Cristina Țopescu nu a rămas indiferentă la tragedia care a dus la dispariția prematură a Angelei Ciochină și trecerea în uitare a acesteia de colegii de scenă. Într-un mesaj transmis DC News, Cristina Țopescu amintește de un moment când artista a dorit să se împrietenească cu ea.

March 26th, 2:44pm

Angela Ciochina: Buna ziua.As fi dorit sa fim prietene virtuale,dar nu se poate.Imi pare f.rau,dar va urez multa sanatate, noroc si impliniri pe plan personal si profesional.Cu deosebita consideratie,Angela Ciochina.

May 24th, 11:20pm

Angela Ciochina: Buna seara.Va multumesc pentru accept.Cu deosebita consideratie ,Angela Ciochina.

May 25th, 11:44pm

Cristina Topescu:Eu va multumesc ! Ma onoreaza cererea dvs de prietenie, fie ea si virtuala. Si scuze pt intarziere, intru foarte rar pe fb, nu sunt activa deloc pe fb...Cu drag:) cristina

Angela Ciochina: Va sarut.Mult succes si sanatate.
Chat Conversation End

"Ma simt vinovata ca dialogul de mai sus s-a oprit, ca nu a continuat, ca nu am incercat sa vorbesc mai mult cu ea. As fi putut s-o vizitez, as fi putut s-o ajut, as fi putut sa o ajut sa nu se mai simta atat de singura. Dar n-am stiut ca traieste intr-un carucior cu rotile, ca ii e greu, ca e singura, n-am stiut ! Si totusi nu am nicio scuza ca nu am continuat aceasta comunicare, ar fi trebuit sa simt ca imi scrie un om care simte nevoia sa vorbeasca si cu alti oameni.

Citește și: Angela Ciochină, uitată de lume. Reacția unei artiste: E inacceptabil

M-a traversat gandul asta, dar apoi am uitat, m-am luat cu viata mea si cu gandurile mele si cu ale altora care poate nu aveau nevoie de mine asa cum poate Angela Ciochina avea nevoie de cineva cu care sa mai schimbe o vorba.

Trist...e foarte trist, nu ne mai gandim unii la ceilalti, nu mai observam insingurarea altora, nu mai empatizam, ne-am tarnsformat in niste masini care functioneaza zilnic setate pe aceleasi programe. Suntem din ce in ce mai putin fiinte umane, suntem doar niste fiinte care lupta pentru supravietuire si cam atat. Cat despre presa, despre noi, jurnalistii, ce subiecte avem, ce invitati avem...ce cinici si preocupati doar de rating am devenit, ce sa mai zic...", a scris Cristina Țopescu după înmormântarea Angelei Ciochină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel