Cristina Joia, designerul de la "Visuri la cheie", lovită de un vecin în scara blocului: Mi-am luat un pumn în ficat

Cristina Joia, designerul de la emisiunea "Visuri la cheie", a fost lovită de un vecin în scara blocului. 

Totul s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani, după cum povestește designerul care, recent, a fost victima unei femei care a lovit-o în față, într-un magazin, după ce îi atrăsese atenția că nu a parcat corespunzător.

"Când eram în facultate, stăteam în Drumul Taberei, şi un vecin o bătea sistematic pe biata vecină şi niciun vecin nu intervenea. O singură dată m-am dus la uşă, am chemat şi poliţia şi mi-am luat un pumn în ficat. De atunci, nici eu nu m-am mai dus. Săraca femeie ţipa de dimineaţă până seara", a povestit Cristina Joia în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

Episodul din magazin

"Am văzut o doamnă care încerca să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment… Și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea (n.red. agresoarea) ieșea din magazin. M-a înjurat. Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul.

Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute de la incident. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică. A apărut, însă, și m-a pocnit în față. Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți, ți-arăt eu cine-i șmechera. A apărut poliția, apoi ambulanța… Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc. Am ajuns repede la spital, acolo era haos", a povestit designerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel