Cristina Ich, SCANDAL uriaș: "Eu prostituată și voi niște mizerii"

Cristina Ich a răbufnit pe rețelele de socializare, într-un scandal cu fanii din cauza unor donații în plină pandemie de COVID-19.

Cristina Ich a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a fost acuzată de escrocherie. Influencerița, cunoscută drept Angelina Jolie de România, a precizat că nu a dormit toată noaptea după ce fanii au început să o acuze că a folosit banii strânși într-o campanie în interes personal. Mai exact, aceasta este acuzată de fani că acum, în contextul pandemiei de COVID-19, ar fi organizat mai multe campanii de strângere de fonduri, iar banii de pe donații și i-ar fi băgat în buzunar. 

Cristina Ich a transmis un mesaj dur

„Sunt plătită de fundație pentru că am încheiat un contract de imagine, nicidecum că sunt plătită din această campanie. Noi nici măcar acum șase luni nu știam că va fi această situație, pentru că nu exista nimic. Înțeleg că toată lumea acum încearcă să facă bani, să profite cât mai mulți. Frate, suntem oameni! Am un copil! Cum m-ar ajuta pe mine să iau bani de la o fată care și-a donat din bursă sau din salariu? Cam câtă minte să ai..? Cum să vă gândiți că eu, Christina Ich, mă bucur la donațiile voastre? Nu aș mai putea da ochii cu oamenii care mă urmăresc. Mi-ar fi rușine, nu de mine, nu aș mai dormi noaptea. Mă doare că au fost oameni care țineau la mine și mi-au zis: "Chris, nu pot să cred că faci chestia asta". Băi și eram... Eu nu am închis un ochi. Eu nu accept așa ceva. Cum să mă bucur la donațiie lor?", a transmis Cristina Ich pe rețelele de socializare. 

"Eu prostituată și voi niște mizerii"

Acuzată că videoclipul de promovare al campaniei de strângere de fonduri este regizat, Cristina Ich a venit cu dovezi și a menționat ferm că:

„Mie nu îmi spune niciodată nimeni, nimic, mă! Eu nu respect briefuri, texte, nu mă interesează. Asta este diferența între Cristina calmă vrând să transmită un mesaj și Cristina când se enervează. De ce mă acuzați pe mine că aș face bani din donații? Pentru că voi ați face asta. Pentru că voi sunteti niște mizerii. Eu prostituată și voi niște mizerii. Acel porc (că altfel nu am cum să-l numesc), gras cu familie acasă, cu soție, cu copil, acel porc care jignește gratuit vrând să-i fac un scurt, am să-ți transmit în felul următor: să ți-l facă mă-ta! Am să te văd atunci când o să crească fiica ta cam cât o să te doară, nu știu dacă ai băiat sau fată, dar dacă e fată, o să vreau să văd atunci când crește și o mizerie ca tine o s-o facă prostituată. Vreau să văd atunci când o s-o facă cât o să te doară", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel