EXCLUSIV  Cristina Herea și avocatul Alexandru Chiciu s-au căsătorit. „Este omul care a dat sens vieții mele” / „Pentru mine, începe ultima și cea mai profundă etapă a vieții”

Căsătorie surpriză în lumea bună a Capitalei!

Avocatul Alexandru Chiciu și vedeta de televiziune Cristina Herea s-au căsătorit în acest weekend, în Snagov, ne-au declarat surse apropiate din anturajul celor doi.


Cununia civilă a fost departe de ochii curioșilor, într-un cadru restrâns. Martorii celor doi, la cununia civilă, au fost Marcel Sâmpetru, fostul procuror general al României și soția acestuia.


Cine este Alexandru Chiciu



Alexandru Chiciu (49 ani) este unul dintre cei mai renumiți avocați din România. Acesta a fost procuror până în anul 2007, unul dintre cei care au pus bazele actualei Direcții Naționale Anticorupție și întâiul procuror din istorie care a trimis în judecată un ministru pentru fapte de corupție. Ca avocat, Alexandru Chiciu a asigurat apărerea într-o serie de dosare care au ținut prim planul lumii juridice din România, clienți fiindu-i printre alții: Lia Olguța Vasilescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ovidiu Tender, Claudiu Manda.


În prezent, acesta are și calitatea de avocat în Baroul Chișinău.



Cine este Cristina Herea (37 ani)


Una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, Cristina Herea, are o experiență de peste 18 ani în presă. Autoare a trei cărți și coordonatoarea mai multor publicații din România, Cristina Herea este, în prezent, gazda știrilor de la România tv. Contactați de redacție, cei doi au confirmat evenimentul și au declarat că acesta este cel mai important din viața lor de până acum: „Da, confirm. Cristina este femeia pe care am așteptat-o să apară toată viață. Alături de ea, pentru mine, începe ultima și cea mai profundă etapă a vieții mele", au fost declarațiile făcute de Alexandru Chiciu.


Și vedeta România tv a confirmat informațiile și ne-a declarat: „Da, este adevărat. Alexandru este omul care a dat sens vieții mele, iar pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel