Cristina Boboacă, cunoscută drept Teresa Tina, succes în Taiwan

Artista Teresa Tina este invitată pe 8 mai în Taiwan, la comemorarea Teresei Teng.

Interpreta de muzică populară românească şi de muzică asiatică pop Teresa Tina (Cristina Boboacă) va acorda interviuri presei din Taiwan şi va programa lansarea oficială, în limba chineză, a cărţii "Drumul lung către suflet", volum dedicat marii voci a Asiei.

Lin Huang Kun, compozitorul Terezei Teng, doreşte o colaborare cu Teresa Tina, se arată într-un comunicat de presă. Artista româncă va înregistra un duet peste timp cu Teresa Teng, continuând ultima înregistrare neterminată a artistei asiatice, dispărute prematur dintre noi, în anul 1995.

Teresa Teng este cunoscută pe întreg teritoriul Asiei de Est, având o relație foarte specială cu fanii săi pe care-i considera o mare familie.

[citeste si]

În urma întâlnirii cu muzica marii dive a Asiei de Est, Cristina Boboacă, cunoscută în ultimii ani sub numele Teresa Tina, se lansează în domeniul muzical în China interpretând piesele consacrate ale Teresei Teng, iar prin participarea la diferite concerte şi concursuri, devine o voce cunoscută şi apreciată de către publicul chinez şi nu numai, iubitor al muzicii regretatei artiste din Taiwan.

Din repertoriul Teresei Teng, românca Teresa Tina a ales piesele cele mai reprezentative, pe care le interpretează cu aceeaşi emoţie şi dăruire, astfel încât vocile celor două artiste devin una.

Artista şi scriitoarea româncă Teresa Tina surprinde publicul din România şi din Taiwan cu o nouă dezvăluire: aflată momentan în România până la data de 8 mai, artista lucrează la elaborarea unui nou album de muzică populară românească, şi mai mult decât atât, predă cursuri de canto micuţilor elevi români şi chinezi, la Centrul de Limbi Străine Language Bridge din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel