Cristian Popescu Piedone și-a găsit nașul

piedone
piedone

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, și-a găsit perechea de nași pentru nunta de argint. Andra şi Măruţă vor însoți familia Popescu când îşi va reînnoi jurămintele, joi, la emisiunea "Happy Hour", într-o transmisiune în direct de la Biserica "Sfântul Spiridon cel Nou" din Capitală.

[caption id="attachment_244238" align="alignleft" width="310"] Foto: PRO Tv Magazin[/caption]

Cătălin Măruţă este pe cale să devină, la propriu, naşul în showbiz. După ce l-a cununat pe Pepe, acum o să fie şi naş la nunta de argint a lui Piedone. Împreună cu Andra, Măruţă îl va năşi pe Piedone, care îşi reînnoieşte jurămintele joi, în direct la "Happy Hour", la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală, informează Pro TV.

 Ajutat de naşul Măruţă, Cristian Popescu Piedone va pune la cale o nuntă de argint şi de pomină.

 În cinstea evenimentului şi a naşului său, primarul îşi scoate pentru prima dată la defilare colecţia de maşini de epocă. În amintirea uneia dintre cele mai frumoase zile din viaţa lui, va reface alaiul de nuntă de acum 25 de ani. Numai că dacă atunci se plimba pe Calea Victoriei cu Daciile epocii comuniste, acum va merge cu maşini cum mai pot fi văzute doar în filme. Mai mult, primarul îi pregăteşte soţiei, în complicitate cu naşul Măruţă o mulţime de momente originale şi aşteaptă la rândul lui să vadă cu ce surprize s-a gândit nevasta să îl dea pe spate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel