Cristian Mitrea - Andreea Mantea, fiu. Dialog delicios: "De ce ești nefericit?; - Îmi lipsește o fericire"

Ema Apostu / 29 sep 2018 / 20:14 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cristian Mitrea a stat de vorbă cu băiețelul său, pe care îl are cu Andreea Mantea, iar dialogul dintre cei doi este unul delicios. Clip-ul video a fost făcut public pe pagina de Facebook a luptătorului MMA.

„Spune-mi, de ce ești nefericit? Ai spus că ești nefericit. Cu ce să te ajut? Care este nefericirea ta? Să te fac fericit... Păi de ce nu ești fericit, iubitul meu?", l-a întrebat Cristi pe micuțul David.

„Nu știu", a răspuns cel mic.

„Nu știi? Nu îți dai seama? Ce îți lipsește? Omul e nefericit când îi lipsește ceva", i-a mai spus Mitrea.

„Îmi lipsește o fericire", i-a explicat micuțul.

„Îți lipsește o fericire? Dar fericirea asta crezi că are un nume? Păi și cum o cheamă pe fericirea asta?", a întrebat tăticul.

„Da. Iubire", a mărturisit David.

„Cum, cum? Iubire? Dumnezeule...Și mai departe? Către cine se îndreaptă această iubire? Spune-mi cine e domnișoara în cauză și o să ne descurcăm, o să vină fericirea și pe drumul tău. Vrei să vin la grădiniță să vorbesc cu ea? Trebuie? Hai la tata în brațe să vorbim ca oamenii mari. E mai mare ca tine? Te ignoră? te place? V-ați pupat?

Și atunci de ce ai mutra asta? de ce nu ești fericit dacă te-ai pupat? înseamnă că și ea te-a pupat, înseamnă că e reciproc, înseamnă că împărtășește aceleași sentimente, înseamnă că există ceea ce tu spui că lipsește: iubire. Și atunci de ce simți tu că nu există?", i-a mai spus Cristi Mitrea băiețelului.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24