Cristian Boureanu, tată? Cum a fost surprins politicianul alături de Laura Dincă

Se pare că lucrurile încep să se aşeze frumos în peisajul familial al cuplului Cristian Boureanu și Laura Dincă. 

Astfel, dacă cu câteva luni în urmă, Cristi şi Laura treceau prin momente mai puţin plăcute, se pare că primavara asta aduce veşti extraordinare pentru cei doi.

Deşi, la început, gurile rele nu dădeau foarte mari şanse lui Cristi Boureanu şi Laurei Dincă, se pare că ei au trecut cu brio testul timpului şi nu mare ne-a fost mirarea să-i întâlnim într-o după-amiază într-un mall bucureştean. Culmea, cei doi nu căutau bijuterii, haine sau accesorii pentru casă, ci erau într-un magazin de bebeluşi unde priveau cu interes şi cu zâmbete cu subînţeles hăinuţe şi accesorii pentru bebeluşi, informează Spynews.

[citeste si]

Așa că, intrând într-un magazin de haine pentru bebeluş, Laura a început să îi ceară sfatul lui Cristi despre produsele pe care voiau să le cumpere, iar fostul politician, intrat deja în rol, pentru a-și satisface partenera de viață, i-a cerut, imperativ, vânzătoarei să i se aducă şi alte modele, mai precizează sursa citată care citează surse din anturajul Laurei Dincă care precizează că blonda își dorește să devină mamă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel