Cristi Minculescu revine pe scenă

Cristi Minculescu a decis să revină pe scenă. Fanii fostului solist al trupei Iris trebuie să mai aștepte până în decembrie, când artistul a promis să lanseze un proiect inedit.

Fostul solist al Irisului, Cristi Minculescu, se pregătește pentru a pune la punct un nou proiect muzical. Mai exact, artistul vrea să îşi împlinească un vis mai vechi: acela de a prezenta publicului istoria rock-ului, pe perioade. Minculescu susţine că va porni, alături de un profesor de chitară din Germania, într-un scurt turneu prin ţară.

 De altfel, cei doi au ales în fiecare oraş au ales un local bine plasat şi apreciat de clienţi, unde vor cânta şi vor povesti despre rock.

La două luni după părăsirea trupei Iris, Minculescu a anunțat că se pregătește să formeze o nouă formație alături de foștii săi colegi din anii 70, care va purta numele de  Harap Alb.  Din noua trupă ar urma să facă parte chitariştii Adrian Ilie şi Ion Olteanu, basistul Emil Lechinteanu şi toboşarul Vali Neamţu, foşti membri ai trupei Iris. Proiectul este încă în stadiu de concept, dar se zvoneşte că spectacolele trupei vor fi speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel