Cristi din Banat recunoaște: “Sunt gay!”. Cum a reacționat mama lui

Cristi din Banat a recunoscut în emisiunea “La Măruța” că este gay. El spune că are și un partener, în Spania, și că atâta timp cât nu face nimic rău, nu vede de ce lumea l-ar judeca.

"Da sunt gay! Care e problema? Ce să condamni? Nu am furat. Nu dau în cap, nu mă bat cu nimeni! Am viața mea! Sunt cu cineva în Spania! Mama mea știe și fratii mei și toată familia mea! Și satul meu știe! De mic eram apreciat pentru stilul meu, sensibilitatea mea", a spus Cristi din Banat.

VEZI ȘI: Preferatul lui Badea, Cristi din Banat, făcut terci - VIDEO

El susține că din acest motiv îi este mult mai ușor să trăiască în străinătate:“În străinătate, lucrurile sunt văzute altfel. Chiar se căsătoresc! Sunt artiști care sunt și care nu recunosc!”, a mai spus Cristi.

“Mama mea m-a întrebat într-o seară ce e cu mine. Te văd deosebit, nu te vad cu nicio prietenă niciodată. Și atunci i-am spus da, mami! Când am recunoscut, a pufnit-o plânsul! Am plâns și eu, dar apoi și-a revenit. Mi-a părut rău că i-am spus. Apoi mi-a zis că atâta timp cât sunt sănătos, e tot ce contează. Aveam 16 ani. Abia după o vreme au aflat și fratii mei”, a povestit Cristi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel