Cristi Brancu, revoltat: Este foarte multă ipocrizie în această lume

Cristian Brancu, prezentatorul emisiunii ''Agentul Vip'', mărturisește pentru DC News că este uimit de faptul că lumea nu se uită la emisiuni cu oameni valoroși. Deși oamenii vorbesc despre mizeria care se regăsește la televizor, aceștia nu urmăresc emisiunile cu oameni celebri și lucruri frumoase. 

Am făcut în ultima vreme niște emisiuni absolut splendide cu oameni celebri, valoroși și nu am niciun fel de explicație asupra motivului pentru care nu a fost audiență așa cum s-ar fi meritat. Am făcut o emisiune de pus la rană când s-a prăpădit Gyuri Pascu, nu s-a înghesuit lumea să se uite. Am făcut emisiuni frumoase cu alți oameni, absolut celebri. Aș putea spune că este foarte multă ipocrizie în această lume pentru că: “Domne, este o mizerie la televizor”. Dar da, nene, până la urmă când se întâmplă ceva frumos, de ce nu vă uitați?

Există oameni care s-au depărtat de ideea de televiziune nemairegăsindu-se. Există o generație care vine în zona de online unde suntem acum și pe care nu îi interesează modul în care comunicăm noi. Ei au alt mod de comunicare, pentru că totul e liber. Pot să zic o prostie pentru că nu vine CNA-ul peste noi să spună: L-ați lăsat pe dementul ăla să spună ce vrea., a spus Cristi Brancu pentru DC NEWS.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel