EXCLUSIV  Cristi Brancu, motivul plecării de la Europa FM

Prezent la interviurile DC News, Cristian Brancu a vorbit despre plecarea acestuia de la Europa FM. "Agentul Vip" mărturisește că postul de radio și-a schimbat politica editorială. Totul este mai soft acum, iar emisiunea lui mergea pe secrete și informații din interior.

"Postul de radio în care activam eu, Europa FM, și-a găsit politica editorială din acel moment, a renunțat la ideea de monden, nu mai există emisiuni mondene. A dat pe partea mondenă mai degrabă soft și la ora la care eram eu este acum Andreea Esca, ceea ce este un compliment pentru mine, înseamnă că este un tronson foarte bun. Interviurile sunt mult mai light. Noi încercam să mergem pe secrete și informații din interior. S-a schimbat cumva orientarea. Ea a devenit mult mai politică, mai implicată și din punctul astă de vedere ne-am despărțit prieteni.

Radio-ul este o lume care mă fascinează, nu ne-am certat niciodată. După aceea nu am mai făcut-o. A venit și într-un moment din viața mea în care tocmai apăruse băiatul și Dumnezeu a zis să mă ocup puțin acum de el, pentru că era o perioadă în care copilul mă vedea la televizor și spunea "tati", când mă vedea eram acolo. Atunci mi-am dat seama că trebuie să recuperez această diferență și într-un an de zile am devenit cel mai bun prieten al lui.", a spus prezentatorul emisiunii "Agentul Vip" într-un interviu pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel