Cristi Brancu, decis cu privire la vaccinuri: Olivia Steer crede…

Prezentatorul emisiunii ''Agentul Vip'', Cristian Brancu a declarat pentru DC News că el nu ar risca să se îmbolnăvească băiatul său din cauză că nu îi face vaccinurile. Este convins 100% că Olivia Steer crede în afirmațiile pe care le-a susținut în legătură cu vaccinurile, dar nu se vede în măsura să o judece.

Treaba asta cu vaccinul eu nu o înțeleg. Oana a născut în Austria pentru că și-a dorit și pentru că niște medici din România au speriat-o inutil în legătură cu sarcina. S-a dus pentru că a costat puțin mai mult decât a costat în România. S-a dus la Viena, am vrut să facem vaccinul. La Viena nu se face nimic în primul an. Când am întrebat de ce, ne-au dat răspuns: Domne, e țara mai curată. Când am ajuns în România, am făcut toate vaccinurile. Nu-mi permit ca băiețelul meu să se îmbolnăvească. Există oameni care cred, cu care am vorbit. Decât să facă o boală și să mi se îmbolnăvească, prefer să știu că am băgat o chestie care s-ar putea ca într-un anumit aspect să nu fie cea mai curată, dar eu nu risc să se îmbolnăvească băiatul meu. Cine are teoriile astea, Olivia Ster, respect, treaba lor.

Eu sunt convins 100% că Olivia Steer crede în treaba cu vaccinurile. Este o femeie perfect convinsă, pentru că dacă nu ar fi convinsă, nu și-ar expune copiii. Eu zic că orice, totul până la copil. Dacă nu fac ceva, înseamnă că eu cred foarte tare în acel lucru și nu risc sănătatea copilului meu. Ea chiar crede. Dacă e bine sau nu, nu sunt eu în măsură să judec, dar știu că eu mi-am vaccinat copilul. Am vaccinurile la zi., a declarat Cristi Brancu în cadrul interviului acordat publicației DC News.

Întregul răspuns poate fi urmărit începând cu minutul 32:15.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel