Crina Abrudan, despre dependența sa: ''Când toată lumea fuge de ea, fix atunci eu stau''

Crina Abrudan
Crina Abrudan

Crina Abrudan este invitata Oanei Turcu duminică, de la 13.00, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii „Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars. Fosta prezentatoare vorbește despre stilul său de viață, dar și despre pasiunile sale care au devenit o dependență.

„Sunt pasionată de soare, mare și plajă. Mi-aș dori să fie zece luni de vară la noi, dacă s-ar putea, ar fi ideal. Când este caniculã afarã şi toatã lumea fuge de ea, fix atunci eu stau pe saltea, la piscină și mă bronzez. Mie îmi place foarte mult să merg vara la mare. Și sunt foarte matinală, de la 8.30 sunt pe plajă și nu plec până nu apune ultima rază de soare. Nu există să plec de pe plajă mai devreme de 7.30.", mărturisește invitata Oanei Turcu, potrivit unui comunicat remis DCNews.

Mai multe despre stilul alert de viață al Crinei, dar și despre timpul petrecut în bucătărie, despre care povestește alături de Gabriel Popescu, telespectatorii vor afla duminică, de la 13.00, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel