CRBL și Oase, RUPTURĂ totală. "Ca Iuda m-ai trădat / De mână m-ai muşcat"

Prietenia dintre CRBL și Oase s-a încheiat după ce au câștigat Asia Express. Iată ce s-a întâmplat între ei. 

Prieteni de mai bine de 15 ani, CRBL și Oase, au fost câștigătorii sezonului doi al emisiunii Asia Express. Deși au trecut prin cele mai grele momente și au reușit să meargă mai departe datorită relației puternice pe care o aveau, între cei doi s-a produs o ruptură puternică și nu își mai vorbesc.

Care este motivul rupturii dintre ei

Se pare că motivul disputei a început în momentul când au fost rechemați de producătorii emisiunii Asia Express, pentru a fi co-prezentatorii Ginei Pistol, în sezonul trei, citează cancan.ro.

Mai mult, CRBL îl atacă direct pe Oase prin piesa pe care a lansat-o. 

Cum sună versurile melodiei

„Te-am desenat frumos, / Te-am animat cu cap,/ O ţară-întreagă a văzut./ Din praf de cartier/ De mână te-am luat/ Şi la nevoie, ai văzut,/ În spate te-am cărat / Nu te-ai putut abţine,/ Ca Iuda m-ai trădat/ Şi m-ai vândut perfect cu bloaga,/ De mână m-ai muşcat/ Când te-am hrănit cu suflet,/ Erai înfometat. / Acum eşti o vedetă / Şi trecutul l-ai uitat./N-ai scrupule, nici şcoală,/ N-ai nici măcar bun simţ,/ Ai orgoliu şi mândrie/ Şi darul să mă minţi./ Ai câştigat prea bine, zic,/ Peste treiş de mii/ Şi doar din vina mea,/ Îţi recunosc, să ştii./

Nu mai vrei în echipă,/ Vrei tu toţi banii noştri/ Ia-i tu, frate, pe toţi,/ Sunt doar nişte hârtii. / Eu fac bani cu cerebel,/ Nu banii îl fac pe CRBL/ Rămân să fac ce ştiu să fac/ Şi ştiu să fac defel, că/ Lumea ne-a iubit / Că te-am tras după mine,/ Te-am scos la-naintare/ Şi din nou ţi-am făcut bine./ Acum te-au angajat / Că te-am băgat pe uşă/ Şi tu ca mulţumire/ M-ai trecut pe tuşă."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel