Cosmin Cernat, amintiri dureroase: Mama a murit când aveam șase ani. Am crescut într-un frig îngrozitor, cu igrasie pe pereţi

Cosmin Cernat
Cosmin Cernat

Cosmin Cernat a vorbit despre perioada nu tocmai fericită din viața lui, după ce mama acestuia s-a stins. Prin ce greutăți a trecut prezentatorul de la "Exatlon", în copilărie.

"Dacă mă uit în urmă... Mama a murit când aveam șase ani (n.r. cancer la pancreas, la doar 39 de ani). Am crescut cu fratele meu, cu tata şi cu mamaie într-un bloc comunist, la etajul opt, cu sobă în casă, într-un frig îngrozitor, cu igrasie pe pereţi. Erau vremurile în care aveai apă caldă o dată la nu ştiu cât timp și nu aveai curent electric. Umblam cu lumânarea în geantă, erau scări fără geamuri, tata ne sfătuia să nu urcăm cu liftul, ca să nu rămânem blocați dacă se tăia curentul. Dacă mă raportez la perioada aceea, acum nu avem probleme. Important este că suntem sănătoşi. Dacă te raportezi la fiţe şi la figuri, nu vei face mare lucru niciodată. Localnicii din Republica Dominicană nu au apă şi curent așa cum nu aveam noi pe vremuri", a declarat Cosmin Cernat într-un interviu pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel