Coronavirus. Connect-R, mesaj dur: Curăță mizeria pe care o avem în ochi. Cel mai mare virus suntem noi

Connect - R a transmis un mesaj dur, adresat populației, în plină pandemie de coronavirus. Artistul a scris ce gândește, fără menajamente.

"Coronavirus... Unii spun că e o manevră comercială, alții că ar fi o conspirație americană și cei mai mulți spun că a apărut așa de nicăieri. Oricum ar fi, din punctul meu de vedere, unu probabil total neînsemnat , "Coronavirus" nu e nimic altceva decât o reflexie a interiorului nostru! O oglindă a cea ce zace în noi! Universul e mereu impecabil! Când a fost nevoie a curățat tot. Asta face și acum! Curăță mizeria pe care o avem în ochi, în gânduri, în vise, în dorințe și în neputințe!

"Cel mai mare virus suntem noi!"

De câteva zile aud o întrebare, pe care obișnuiam s-o aud doar la singular. De când cu Corona, "Ce fac?" s-a transformat în "Ce facem"! De altfel, românii plecați pe afară vin cu dorul în saci pe la Nădlac! Cel mai mare virus suntem noi! Prea plini de noi, avem nevoie să ne golim, nu de alta, dar să mai lăsăm loc înăuntrul nostru și pentru puțin Dumnezeu! Căci El a spus acum 2000 de ani: "Nu ce bagi în gură te îmbolnăvește, ci ce scoți din ea!". Să fiți sănătoși!", a scris Connect-R pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel