Cornelia Catanga, însărcinată, la 54 de ani

cornelia_catanga
cornelia_catanga

Cornelia Catanga și-a uimit fanii cu o informație neașteptată, dezvăluită, vineri, în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena 2.

Dorind să clarifice zvonurile recente apărute în presă, potrivit cărora Cornelia Catanga este pe cale să îşi piardă vederea, solista de muzică lăutărească a mărturisit și că a primit "o veste frumoasă".

"Surpriza cea mai mare a venit după ce am fost la ginecolog. Mi s-a dat o veste frumoasă. Sunt însărcinată! De ce crezi că nu sunt cu Pădureanu aici? Mi-a zis că lui îi e rușine să spun asta. Pe cuvântul meu că sunt însărcinată. Acum îmi ridic toate astea să vedeți", i-a spus Cornelia Catanga lui Cristi Brancu.

În legătură cu problemele sale de vedere, Cornelia Catanga a explicat: "Toată lumea ştie că de 42 de ani sufăr de retinopatie pigmentară, nu pot să citesc, să mă uit la televizor.

“M-a lovit un şofer neatent şi, la nici un an de la acest incident, am început să am probleme cu ochii”, a povestit Cornelia, care formează, de mai bine de două decenii, un cuplu cu Aurel Pădureanu. Cei doi mai sunt părinții unui băiat în vârstă de 20 de ani, Alexandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel