Cornelia Catanga, după ce a fost la un pas de moarte: Eu nu merg la posturile tv să cânt altceva

Cornelia Catanga a depășit un moment critic în urmă cu trei luni, după ce a fost la un pas de moarte. Vedeta a suferit un infarct. Ce face acum artista.

Cornelia Catanga și-a reintrat în formă după episodul nefericit care i-a pus viața în pericol. Artista  arevenit pe piața muzicală cu o nouă melodie, ceva mai specială decât piesele interpretate până acum.

"Melodia "Leliţo, fa" o ştiu de la bunica mea. Ea o cânta pe vremea când eu aveam doar 11 ani. La 13 ani eu am venit în Bucureşti şi Romica Puceanu m-a auzit cum o cânt şi a înregistrat-o. Mai târziu am înregistrat şi eu această piesă pe un album. Acum am înregistrat melodia cu Diana Matei în studioul Electrecord, într-un stil modern, cu totul aparte. Este o surpriză muzicală care se pretează şi pentru cluburi. Pe Diana am cunoscut-o la evenimente. Am plăcut-o din prima clipă. Pe lângă piesele de petrecere, nu ştiam că ea cântă şi muzică uşoară şi i-a venit ca o mănuşă această melodie, căreia noi i-am dat o cu totul altă interpretare. Eu nu merg la posturile tv să cânt altceva decât ceea ce mă reprezintă cel mai bine, nu că nu aş putea să le fac bine, pentru că am un profesor în casă, pe Mitică (soţul artistei - n.r.). Sunt foarte bucuroasă şi fericită că mi-a scos-o Dumnezeu în cale pe Diana. O fată cu un bun simţ şi un caracter deosebit", a declarat Cornelia Catanga pentru Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel